Ronald Gavril a vizitat la Bacău sala în care a început să boxeze. Întâlnire emoționantă alături de Anamaria Prodan

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 09 februarie 2024, ora 14:22,
ronald gavril
ronald gavril

 

Campionul Ronald Gavril s-a întors în sala de antrenament care i-a fost casa timp de ani buni, într-o întâlnire emoționantă alături de Anamaria Prodan și antrenorul Relu Auras.

Astăzi, Ronald Gavril, marele campion al boxului mondial, s-a întors la locul care a fost martor la începutul carierei sale și la toate performanțele ulterioare. Alături de el a venit și Anamaria Prodan.

Întâlnirea a avut loc în sala de box unde Ronald a început să-și croiască drumul către succes, iar emoțiile au fost la cote înalte pentru toți cei implicați. Roli și Relu Auras au fost și ei prezenți și au trăit momente deosebit de emoționante în timp ce au rememorat amintiri din anii de antrenamente și competiții.

Revederea în sala de box a fost marcată de amintiri, aplauze și discuții despre viitorul sportului în România. Ronald Gavril și echipa sa au transmis un mesaj de inspirație tinerilor aspiranți la performanțe în box și au reiterat importanța disciplinei, muncii asidue și susținerii constante din partea unei echipe unite.

ronald gavril