S-a aflat din ce motiv a lesinat inotatoarea care era sa moara inecata la Campionatul Mondial – Dezvaluiri si imagini terifiante

Articol de Dan Istratie - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 08:23,
Anita Alvarez. salvată de la înec / Foto: Profimedia
Anita Alvarez. salvată de la înec / Foto: Profimedia

Inotatoarea americana Anita Alvarez în vârstă de 25 de ani a fost la un pas să moară după ce a leșinat în bazin și a ajuns inconștientă chiar pe fundul apei. Totul s-a întâmplat după finalul probei la care a participat.

În apă a intrat imediat după ea chiar antrenoarea care a sărit în bazin și a ridicat-o la suprafață. Din fericire totul s-a terminat cu bine și înotătoarea se află acum la spital în afara oricărui pericol.

Multă lume s-a întrebat însă cum e posibil ca o sportivă de asemenea talie să leșine în tocmai în bazin și să se supună unui asemenea pericol imens.

Conform jurnaliștilor de la Corriere care au vorbit cu cei prezenți la Campionatul Mondial de la Budapesta, au existat doi factori decisivi care au contribuit la leșinul sportivei. În primul rând este vorba de căldura excesivă din momentul competiției, fiind vorba de un bazin descoperit și de o zi călduroasă de vară în capitala Ungariei.

Un al doilea motiv se pare că a fost stresul pe care tânăra sportivă l-a suferit din cauza emoțiilor pe care le ai la o asemenea competiție.

Mai jos aveți imagini cu momentul dinaintea leșinului, dar și imagini cu salvarea spectaculoasă din bazin făcută de antrenoarea sportivei:

inotcampionatul mondial