Salariul uriaș propus lui Florin Tănase: „Dacă văd că are oferte mici, îi dau atât cât să rămână la mine”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 19:54,
Florin Tănase
Florin Tănase

Gigi Becali nu este dispus să își lase golgheterul să plece în orice condiții. 

Deși Tănase este curtat de mai multe cluburi după cel mai bun sezon al său din carieră, atacantul așteaptă propunerea potrivită pentru a părăsi vicecampioana României. Finanțatorul celor de la FCSB vrea să obțină aproximativ 5 milioane de euro în urma vânzării fotbalistului de 26 de ani. Iar dacă ofertele venite pe adresa clubului nu vor fi mulțumitoare, Gigi Becali are un plan B.

Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «băi, Tănase, ia vino, mă, tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”, a declarat patronul roș-albaștrilor la Digi Sport. 

Sursa foto- Digi Sport

Ar fi cel mai mare salariu din Liga 1 oferit unui fotbalist. Căpitanul formației pregătite de Dinu Todoran a refuzat prelungirea angajamentului de două ori, fapt care l-a nemulțumit pe Gigi Becali, îngrijorat de afptul că l-ar putea pierde gratis pe jucătorul adus în urmă cu cinci ani de la Viitorul. Înțelegerea lui Tănase cu gruparea din Berceni expiră la finalul anului 2022. Golgheterul Ligii 1 și-ar dori să evolueze în La Liga.

”Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună de cupele europene”, a fost declarația lui Tănase pentru Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> CU CINE S-A SFĂTUIT GIGI BECALI PENTRU ADUCEREA LUI DUMITER LA FCSB: ,,MI-A SPUS CĂ E FOARTE PUTERNIC”

realitateatanasesalariu uriasfcsbofertegigi becali