Săpunaru, discurs „alb-vișiniu” după un meci la „puls 91”: „Când ai emblema pe inimă, te obligă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 00:52,
Cristi Săpunaru, Rapid
Cristi Săpunaru, Rapid

Rapid a jucat primul meci în Liga 1 de la revenire, pe Arena Națională, contra Chindiei Târgovişte. Jocul s-a terminat cu o victorie la limită, scor 1-0.

Unicul jucător care și-a făcut ”prezența” pe tabela de marcaj a fost Adrian Bălan, care a punctat golul de trei puncte în minutul 57.

La finalul primului meci în elita fotbalului românesc, Cristi Săpunaru a avut un discurs de fotbalist prin organismul căruia circulă sânge ”alb-vișiniu”. Acesta a recunoscut că a simțit o mare presiune înaintea revenirii la Rapid și primului joc în fața propriilor suporteri.

Fundașul ajuns la 37 de ani a avut emoții foarte mari și a trăit partida la intensitate maximă. De asemenea, acesta a dezvăluit că între el și tehnicianul Mihai Iosif există o relație de prietenie și respect de peste 15 ani, ceea ce le permite să se sfătuiască reciproc.

„A fost o presiune mare, ne doream să începem cu dreptul acest campionat. Întâlneam o echipă care anul trecut a făcut un campionat bun, ştiam că e o echipă cu un stil destul de solid, dar la sfârşitul meciului am fost noi cei fericiţi. Noi avem presiunea asta, că suntem la Rapid, nu jucam în altă parte. Când ai emblema asta pe inimă, te cam obligă.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | RAPID, DEBUT CU DREPTUL LA REVENIREA ÎN LIGA 1! VICTORIE LA LIMITĂ PE NAŢIONAL ARENA

Dacă mă credeţi că aveam pulsul 91 înainte de meci. Aveam emoţii, mă reîntâlneam cu fanii, cu Rapidul, dacă eu am avut emoţii la 37 ani, ăştia mici la 20 au avut şi ei emoţii. Iubesc fotbalul, ceea ce m-a creat în viaţă ca om şi nu aş putea trăi fără fotbal. Încerc să dau tot ce pot.

Suntem echipa care se luptă pentru salvarea de la retrogradare şi aşa o să rămânem, nu o să visăm la altceva. Ne-am descurcat destul de bine azi, părerea mea. (n.r. despre semnul 4-2-3-1) Schimbaseră. Când au făcut cele 2 schimbări, au schimbat sistemul, 4-2-3-1, şi am comunicat antrenorului. Se sfătuieşte, şi eu încerc să-l ajut, suntem rapidişti amândoi, îl cunosc de peste 15 ani şi mi-e o persoană dragă”, a declarat Cristi Săpunaru, conform Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, DISCURS ÎN STILUL CARACTERISTIC DUPĂ VICTORIA RAPIDULUI: ,,FERICIREA ARE CHIPUL MEU”

săpunaruliga 1arena nationa;asuporterirealitatearapid