Sărbătoritul Mihai Iosif, în stilul caracteristic: „Nu sunt obișnuit cu cască și cu microfoane”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 20:15,
MIHAI IOSIF
MIHAI IOSIF

Capul de afiș al meciurilor din etapa a 13-a a Ligii I este Dinamo – Rapid. Derby-ul este programat sâmbătă, 23 octombrie 2021, de la ora 20:30.

Înaintea meciului din ”Ștefan cel Mare”, Mihai Iosif a vorbit despre parcursul până în momentul de față al giuleștenilor și a precizat că poziția din clasament nu are importanță într-un asemenea duel.

”Niciodată nu există favorite în astfel de meciuri. Poate contează poziția din clasament, dar aceste meciuri vor fi mereu de 1×2.

Cu CFR a fost unul dintre cele mai bune meciuri, dar partide slabe nu cred că am făcut. Poate mai puțin reușite, dar nu slabe. Nu au fost adversari care să ne surclaseze.

Am avut ceva probleme doar când am avut jucători accidentați sau suspendați. Nici acum nu suntem în formula completă, Junior Morais fiind suspendat”, a declarat Iosif, pentru Digi Sport.

Astăzi, 22 octombrie, antrenorul Rapidului împlinește 47 de ani. Chestionat cu privire la faptul că Mircea Rednic a fost demis de trei ori în preajma zilei sale de naștere, Mihai Iosif a replicat.

CITEȘTE ȘI –>> DUMITRU DRAGOMIR ÎI PUNE LA PUNCT PE CEI CARE NU VOR SĂ SE VACCINEZE: „ĂIA CARE BEAU COLA ȘI MĂNÂNCĂ PARIZER ȘTIU CE CONȚIN?”

”Mi-am adus aminte și eu. Sper să nu pățesc la fel. Sper să nu primesc flori. Dacă voi primi flori, va fi groasă.

Un mare minus pentru toată lumea este că nu vom avea suporteri. Trăim lucruri ciudate, parcă lumea a luat-o razna, sper să revenim la normal”, a afirmat Iosif.

În momentul în care oferea interviul, tehnicianul sărbătorit a avut probleme cu casa din ureche. Totuși, acesta nu și-a pierdut simțul umorului.

”Mi-a căzut casca, pentru că nu sunt obișnuit cu cască și cu microfoane. Nu este domeniul meu”, a explicat, amuzat, Iosif.

CITEȘTE ȘI –>> PORȚILE LI SE „ÎNCHID”! RAPID, RĂSPUNS DUPĂ CE SUPORTERII AU PRIMIT INTERZIS PE STADIOANE

zi de nastererealitateadinamomircea rednicrapidmihai iosif