Sepsi a anunțat cine îl va înlocui pe Marius Ștefănescu: ”Vă dați seama ce nopți am avut!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 23:08,
Sepsi
Sepsi

Cluburile FCSB şi Sepsi au anunţat, vineri, transferul fotbalistului Marius Ştefănescu de la gruparea din Sfântu Gheorghe la echipa bucureşteană.

După transfer, patronul lui Sepsi a oferit mai multe declarații.

El susține că David Singer a semnat deja și că vor mai urma transferuri.

”Vă spun că David Siger a semnat deja, și vom mai lua trei jucători buni!”, a scris Laszlo Dioszegi pe rețelele sociale.

”Vă dați seama ce simt acum. I-aș spune un singur lucru: nu banii sunt cei mai importanți în viață. Vin și se duc. Nu vreau să mă cert, eu am greșit primul, trebuie să recunosc.

Nu trebuia să spun nimic. Eu vreau doar ca clubul să rămână nepătat. Acum un lucru e sigur – dacă un jucător vrea să plece, poate pleca prin orice mijloace. Noi degeaba avem contract, jucătorul tot poate.

Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici. Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României.

Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi.

Vă dați seama ce nopți am avut… Se știa că vrea să plece de la noi. Mi-a zis că vrea la o echipă mai mare. Eu am acceptat oferte de la mai multe echipe, dar din păcate nu s-a concretizat nimic.

Am stat cu restul colegilor și am discutat plusurile și minusurile. Trebuia să apăr jucătorul și clubul în primul rând. La noi avem o zicală – primul e clubul, al doilea echipa de fotbal, iar pe trei jucătorii.

Nu vreau să vorbesc de îndoieli. Pot să spun un singur lucru: poate m-am înșelat eu! Poate nu trebuia să-i iau apărarea, să dau o declarație de genul”, a spus Dioszegi la Digi Sport Special.

stefanescusepsi