Sfaturile lui Adrian Mutu pentru Rareș Ilie: „Am vorbit la telefon în săptămânile trecute”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 23:22,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Mijlocașul Rareș Ilie a fost transferat de echipa franceză Nice la jumătatea lui iulie, iar în ultima vreme s-a zvonit că ar putea reveni la Rapid.

Rareș Ilie trebuie să continue acolo, să strângă din dinţi”, a spus Adrian Mutu

Rareș Ilie a fost unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului în sezonul trecut, dar antrenorul Adrian Mutu a fost nevoiit să se descurce fără el în actuala ediție de campionat. Transferat de Nice la jumătatea lui iulie, Ilie nu mai dă randament în ultima perioadă.

Schimbarea antrenorului lui Nice ar putea fi o nouă șansă pentru mijlocașul român, despre care s-a spus în ultimul timp că ar putea fi împrumutat la Rapid. Mai ales că jucătorul a sosit în țară pentru câteva zile și s-a văzut cu Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului.

Antrenorul Adrian Mutu nu ia în calcul această variantă. „Am vorbit la telefon în săptămânile trecute. Rareş a venit cu o problemă personală în România. Că a fost şi este alături de Rapid nu este o noutate, se ştie că ţine cu acest club.

Nici nu am luat în calcul o eventuală întoarcere a lui. În primul rând, pentru Rareş, pentru care nu-i sugerez să vină, să se întoarcă în România, să se întoarcă la Rapid.

Trebuie să continue acolo, să strângă din dinţi, să se antreneze bine pentru ziua care va veni şi se va apela la serviciile lui”, a declarat Adrian Mutu.