VIDEO | Simona Halep, imagini fabuloase de la recuperare! Cum se pregăteşte sportiva

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 04 iunie 2021, ora 16:32,
Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021
Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021

Simona Halep nu se află printre participanţii de la Roland Garros, întrucât este ţinută departe de teren de accidentarea suferită la Roma.

Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România trece prin momente dificile în cariera sa, anul 2021 fiind plin de probleme medicale pentru sportiva din Constanța. Aceasta s-a arătat dezamăgită de faptul că nu a putut participa anul acesta la Roland Garros pentru prima dată din 2009 și a recunoscut că suferă să stea departe de competiția de la Paris.

Acum, Simona Halep a început recuperarea şi se antrenează pentru a-şi atinge marele vis pe care îl are în această vară, obţinerea unei medalii de au la Jocuriel Olimpice de la Tokyo. Halep s-a filmat la antrenamentele pe care le-a început după accidentarea suferită la Roma.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-a mai filmat în timp ce îşi antrena partea inferioară a corpului, iar imaginile pot fi văzute şi aici.

,,Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc. Mi s-a părut imposibil că stând la retur să se poată întâmpla o ruptură musculară. Chiar am avut două.

Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă pentru că știu că dacă ești pozitiv și ai încredere te poți vindeca mai repede și am început deja proesul vindecări.”, a declarat Simona Halep, pentru Eurosport.

După ce s-a retras de la turneul parizian, unde a triumfat în 2018 și a fost finalistă în 2014 și 2017, Halep plănuieşte să revină în circuit la al treilea Grand Slam al anului 2021, Wimbledon, cel mai vechi turneu de tenis din lume, care este programat să se desfăşoare în perioada 28 iunie – 11 iulie, la All England Club din Londra.

Sursa foto- Profimedia Images

Citeşte şi Simona Halep dezvăluie că accidentarea de la Roma a fost mult mai gravă: ,,Am avut două rupturi”

wtasimona haleprealitateatenisrecuperare