Declarația pe care fanii Stelei nu voiau să o audă! Mihai Stoichiță: „Un stadion din bani publici e deschis oricui!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 09 mai 2021, ora 17:27,
steaua 2

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a vorbit despre noua arenă din Ghencea și a mărturisit că din punctul său de vedere inclusiv FCSB-ul ar putea juca acolo partidele de acasă!

Lupta aprigă dintre cele două formații pentru identitatea clubului Steaua București a fost tot mai încinsă în ultimii ani, iar în momentul de față suporterii s-au împărțit în două tabere și cer dreptate pentru favorita lor. Unul dintre motivele de război dintre cele două echipe îl reprezintă noul stadion din Ghencea, pe care fanii FCSB-ului vor să joace, dar pe care „militarii” nici nu se gândesc să îl pună la dispoziție.

Oficialul FRF, Mihai Stoichiță, a vorbit despre noua arenă din Ghencea și consideră că orice echipă din România are dreptul de a juca acolo, asta deoarece stadionul este construit din bani publici. Cu toate acestea, directorul tehnic al Federației a mărturisit că decizia finală o va avea Ministerul Apărării, care va decide cui închiriază noua construcție și cui nu.

stoichita

„După părerea mea, cred că la aceste stadioane construite din banii noștri ar trebui să aibă acces toate sporturile. Nu-mi aduc aminte ca în Ghencea să se fi jucat vreodată în rugby. Un stadion din bani publici e deschis oricui, nu doar FCSB-ului. E normal să poți să-l folosești. Dacă e construit de către CNI…e foarte complicat. Ministerul Apărării va decide cui îl închiriază”, a spus Mihai Stoichiță, la finalul partidei dintre CS Afumați și FCSB 2.

Citește și Ultimele detalii despre situația stadionului Ghencea! Ogăraru: “Sperăm să jucăm pe el în Liga 2”

stadion Ghencearealitateasteauastoichitafcsb
Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali

vaccin coronavirus

Vaccinați, vaccinați, EURO să nu îl ratați!