SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Suma încasată de CS U Craiova în urma schimbului de jucători cu FCSB

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 27 iulie 2021, ora 22:13,
Mihai Rotaru, CSU Craiova
Mihai Rotaru, CSU Craiova

Gigi Becali şi Mihai Rotaru fac cea mai neaşteptată tranzacţie a începutului de sezon în Liga 1, după ce duminică echipele celor doi s-au întâlnit într-un meci direct.

Ionuţ Vînă, mijlocaşul celor de la FCSB, va merge la CS U Craiova, în timp ce Ivan Mamut va ajunge la FCSB, alpturi de colegul Andrei Burlacu.

Din tot acest schimb, echipa lui Mihai Rotaru se va alege şi cu o sumă de bani, mai exact 100.000 de euro, având ân vedere că oltenii au de suportat un salariu mare pentru Ionuţ Vînă, care încasa la FCSB 13.000 de euro lunar. Andrei Burlacu încasa la CS U Craiova 3.000 de euro pe lună, în timp ce Ivan Mamut era remunerat în Bănie cu suma de 6.000 de euro.

Gigi Becali, patronul FCSB, confirmă acordul dintre cele două părţi şi a dezvăluit ce contracte vor semna noii jucători care vor ajunge sub comanda lui Dinu Todoran.

,,Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu şi Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu şi dacă lucrurile merg bine, pe alţi trei ani.”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

500 de mii de euro este cota de piață a lui Ionuț Vînă, conform Transfermarkt.com.
450 de mii de euro este cota de piață a lui Ivan Mamut.
50 de mii de euro valorează Andrei Burlacu, potrivit aceleiaşi sursei citate.

Citeşte şi PAULO VINICIUS A FOST PREZENTAT OFICIAL LA FCSB! CE NUMĂR VA PURTA FUNDAŞUL BRAZILIAN

fcsbmihai rotarugigi becalics u craiovarealitatea