Surpriză imensă! Clubul din Liga 1 care i-a propus funcția de președinte Anamariei Prodan

Articol de Florian Tudorache - Publicat luni, 16 iulie 2018, ora 10:09,
anamaria-prodan

Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, 45 de ani, este foarte aproape de a fi numită președinte executiv la Politehnica Iași.

Conform realitateadeiasi.net, noul patron al grupării din dealul Copou, omul de afaceri băimărean Horia Sabo, a discutat mai multe zile cu Anamaria și i-a propus acesteia postul de președinte al Politehnicii, post ocupat în acest moment de Adrian Ambrosie.

În 2008, Anamaria Prodan a fost numită președinte la FC Buftea, fiind singura femeie care conducea destinul unei echipe de fotbal din România. Un an mai târziu a ajuns președintele celor de la FC Snagov, după care a activat ca general manager în Liga 1 la Gloria Bistrița și la Concordia Chiajna, dar și președinte executiv la Universitatea Cluj. Din 2012 s-a dedicat exclusiv impresariatului, cel mai mare tun fiind transferul lui Nicușor Stanciu de la FCSB la Anderlecht.

foto:cugetliber.ro

„Anei i-a fost propusă această funcție de către Sabo și trebuie să se decidă în scurt timp dacă acceptă sau nu. Momentan, e plecată în țară, fiind prinsă cu filmările pentru un nou sezon al emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTV”, a dezvăluit o sursă GSP.

anamaria prodan presedinte poli iasiHoria Saboliga 1fc snagovanamaria prodanpoli iasifotbaladrian ambrosiepolitehnica iașipresedinte
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”