Surpriză mare! Bayern Munchen și-a anunțat noul antrenor

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 29 mai 2024, ora 20:32,
Bayern Munchen
Bayern Munchen

Tehnicianul belgian Vincent Kompany a semnat miercuri un contract cu clubul german Bayern Munchen, a anunţat gruparea bavareză pe site-ul propriu.

„Toţi cei de la club suntem de acord că Vincent Kompany este antrenorul potrivit pentru FC Bayern şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el. Max Eberl şi Christoph Freund au lucrat neobosit şi meticulos pentru a găsi un antrenor care să ne conducă echipa spre succes şi care să continue să dezvolte clubul cu idei noi. Vincent Kompany reprezintă exact uniunea şi spiritul de echipă de care avem nevoie”, a declarat directorul executiv al lui Bayern Munchen, Jan-Christian Dreesen.

„Aştept cu nerăbdare provocarea pe care o reprezintă Bayern. Este o mare onoare să pot lucra pentru acest club care este o instituţie în fotbalul internaţional. Ca antrenor, trebuie să susţii ceea ce eşti ca personaj: îmi place să am mingea, să fiu creativ – dar trebuie să fim şi agresivi şi curajoşi pe teren. Acum aştept cu nerăbdare să încep să-mi fac treaba: lucrul cu jucătorii, construirea unei echipe. Odată ce baza este pusă corect, va urma succesul”, a spus tehnicianul belgian.

vincent kompanybayern munchen