VIDEO | Toni Petrea, speriat de jocul cu Hermannstadt! ,,Trebuie să fim atenţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 15:06,
toni petrea fcsb

Anton Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei de luni, contra formaţiei Hermannstadt.

Petrea vrea să-şi ţină jucătorii conectaţi înaintea partidei şi trage un selmnal. Antrenorul spune că echipa din Sibiu stă foarte bine pe faza defensivă, iar transferurile din acest început de sezon sunt un plus pentru echipa antrenată de Ruben Albes.

,,Întâlnim o echipă bună, o echipă care a pierdut un singur meci până acum, la fel cum era Academica Clinceni. Asta înseamnă că întâlnim o echipă cu o organizare defensivă foarte bună, jucătorii stau foarte bine în teren.

 

Va trebui să fim foarte atenți, să reușim să le desfacem apărarea și să marcăm cât mai mult. Cei de la Sibiu au avut o evoluție foarte bună până acum, au adus și câțiva jucători buni, iar asta se vede în exprimarea echipei., a mai spus Petrea.

Deşi se teme de meciul cu sibienii, Toni Petrea va avea aproape tot lotul la dispoziţie pentru acest meci. Antenorul ştie că există un singur scop pentru acest meci, victoria.

„În afara problemelor mai vechi, cu jucătorii accidentați, n-am mai avut probleme. Darius Olaru este suspendat, în rest avem tot lotul la dispoziție. Este important pentru noi să câștigăm și să ne apropiem de lider.

Văd un campionat echilibrat, un campionat bun, cu câteva surprize. CFR are un stil de joc bine pus la punct, au un lot numeros și nu cred că va fi o problemă pentru ei să gestioneze situația cu meciurile din Europa League”, a mai precizat Toni Petrea.

Meciul dintre FCSB şi Hermannstadt se va juca luni, de la ora 21:00, partidă care va conta pentru etapa a opta a Ligii 1.

În acest moment, FCSB se află pe locul doi în campionat, cu 15 puncte strânse, în timp ce Hermannstadt e pe poziţia a opta, cu 10 puncte adunate.

Citeşte şi Ion Crăciunescu şi Cristi Balaj, invitaţi la Realitatea Sportivă! Ediţie specială, de la ora 18:00

petreaHermannstadtrealitateafcsb
WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.10.40

VIDEO | Arena Națională, probleme înaintea primului meci de la EURO! Austria și-a anulat antrenamentul

2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final