SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Transferul lui Moruțan continuă să zguduie fotbalul românesc: „Nu dau socoteală decât la Fisc!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 11:23,
OLIMPIU MORUȚAN. SURSA FOTO: PROFIMEDIA IMAGES
OLIMPIU MORUȚAN. SURSA FOTO: PROFIMEDIA IMAGES

Plecarea lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Galatasaray a lăsat urme adânci în fotbalul românesc, iar adevărata sumă de transfer reprezintă un mister în momentul de față!

La aproape o lună de la transferul fotbalistului în vârstă de 21 de ani la vicecampioana Turciei, FC Botoșani nu a primit niciun semn din partea clubului FCSB, deși deține 9% din drepturile jucătorului. Mai mult de atât, Valeriu Iftime nici măcar nu știe suma exactă pentru care Moruțan a ajuns în Superliga Turciei.

Pus să lămurească scandalul iscat pe marginea acestui subiect, Victor Becali a oferit ultimele amănunte despre tranzacția intermediată de fratele său, Giovanni. Primul menționat a dezvăluit că singurii cărora trebuie să le dea socoteală sunt cei de la FISC și a declarat că FC Botoșani poate afla în orice moment adevărata sumă pentru care fostul lor jucător a plecat de la FCSB.

Contractul între FCSB şi Galatasaray este cel pe care l-au semnat şi nu dau socoteală decât la Fisc. Fisc-ul este singurul care poate întreba. Faceţi pe anchetatorii, ce vă opreşte? Botoşaniul are posibilitatea să afle. Este echipa interesată să afle şi cei de acolo au dreptul să afle. Şi au cum să afle.

La toţi jucătorii din lume există bonusuri. La toţi! D-aia se plătesc atâţia bani la un transfer pentru că sunt trecute bonusuri. O să mai ţină încă doi ani povestea cu Moruţan, indiferent ce explic eu. Dacă spun acum, mă crezi tu, dar se trezeşte unul şi altul care spun ‘stai că nu e aşa’.

Gigi socoteşte şi bonusurile atunci când anunţă că ia patru milioane şi ceva. Se gândeşte că sunt cam siguri banii ăia, a spus Victor Becali la Digi Sport.

Citește și TRANSFERURILE LUI MORUŢAN ŞI CICÂLDĂU LA GALATASARAY, ANCHETATE ÎN TURCIA! CARE ESTE MOTIVUL

gigi becaliMoruţanrealitateadeclaratiivictor becali