SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 17:24,
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu, fost mare internaţional şi preşedinte la Farul Constanţa, ajută în continuare la dezvoltarea sportului românesc. Acesta a lansat o nouă platformă dedicată pasionaţilor de tenis.

Acesta a lansat proiectul dedicat tenisului, iar la evenimentul de prezentare au luat parte Simona Halep, Ilie Năstase şi Victor Hănescu, dar şi alte vedete din România.

Fostul fotbalist anunţă că astfel de proiecte vor mai urma pe viitor în domeniul fotbalului, dar şi al celui de auto-moto.

,,Aseară am lansat TennisWin – primul Social Marketplace dedicat tenisului. Când m-am alăturat acestui proiect am plecat de la un adevăr simplu, și anume că sportul unește oamenii și pasiunile lor. Tenis, fotbal sau alte sporturi, pasiunea este cuvântul cheie. Implicarea mea în proiectul TennisWin reflectă și activitatea mea de susținere a sportului românesc. Trebuie să creștem valori, să le arătăm tuturor că sportul formează caractere frumoase precum Simona Halep care este un exemplu pentru toată lumea și mă bucur că este imaginea TennisWin.

Am investit împreună cu mai mulți parteneri într-o societate de dezvoltare de tehnologie în lumea sportului si am gândit TennisWin ca o primă lansare în acest sens, așa că mai urmează proiecte pe zona de fotbal și auto-moto pentru următorii ani. TennisWin este gândită să aducă lumea tenisului într-un singur loc – jucatori profesionisti si amatori, antrenori, terenuri, echipamente si servicii – și să facă cât mai accesibilă întreaga experiență legată de tenis. Platforma este structurată pe două direcții – o rețea socială dedicată și un marketplace.

Iubitorii tenisului vor putea comunica între ei, vor dezbate cele mai interesante subiecte legate de tenis și vor afla noutăți din activitatea profesională a Simonei Halep și a altor jucători din circuitele ATP și WTA. Lansarea de aseară a adus tenisul și fotbalul împreună. Ne-am distrat și am jucat cu Simona, Ilie Năstase, Andi Moisescu și Victor Hănescu.”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

Citeşte şi VIDEO | MOMENTUL SERII LA NUNTA SIMONEI HALEP! GICĂ HAGI, LA DANS CU MIRII

Halephănescugica popescuteniswinNastaserealitatea