ULTIMA ORĂ | Bombă în Ștefan cel Mare! Dinamoviștii anunță că Dușan Uhrin Jr. a plecat de la echipă

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 13:21,
Dusan Uhrin
Dusan Uhrin

Tehnicianul ceh în vârstă de 53 de ani a decis să nu mai continue la Dinamo, cu doar o săptămână înaintea startului noului sezon de Liga 1!

Dușan Uhrin Jr. a salvat echipa de la retrogradare în finalului sezon, grație rezultatelor nesperate obținute în ultimele etape din play-out. Acum, la puțină vreme după ce s-a întors în România și a anunțat că va conduce pentru moment antrenamentele „alb-roșilor”, cehul a decis să plece din „Groapă”.

Potrivit informațiilor doardinamo.ro, Uhrin Jr. ar fi luat această hotărâre din cauza gravelelor probleme de la Dinamo, a lipsei unor jucători noi în lot, a interdicției de a face transferuri, dar și din cauza faptului că nu își poate creiona echipa pe care și-ar dori-o.

„Am decis să plec. I-am anunțat astăzi pe jucători decizia mea”, a spus Uhrin, conform sursei citate.

Tehnicianul ceh în vârstă de 53 de ani a decis să revină la Dinamo pentru a doua oară, în luna aprilie a acestui an, asta după ce a mai condus echipa în perioada august 2019 – martie 2020. Uhrin Jr. a izbutit să îi salveze de la retrogradare pe „câini”, însă problemele de ordin financiar l-au făcut pe acesta să se gândească serios dacă va mai continua și din sezonul următor pe banca tehnică.

Citește și LOVITURĂ PENTRU UHRIN JR.! NEMEC ȘI-A REZILIAT CONTRACTUL ȘI POATE AJUNGE LA O RIVALĂ DIN LIGA 1

dinamorealitatealiga 1dusan uhrinplecare uhrin