Ultimul transfer al lui „U” Cluj a rămas impresionat: „Echipa are o galerie de Champions League!”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 13:01,
UCluj
UCluj

„U” Cluj a reușit al cincelea transfer din această perioadă de mercato.

După Cristian Balgiu, Albert Voinea , Costinel Gugu și Valentin Alexandru, studenții au mai bifat un transfer. Şepcile Roşii au anunţat transferul lui Marius Ciobanu-Vanghele, ultima oară la Unirea Slobozia. Jucătorul în vârstă de 18 ani este încrezător că la finalul sezonul viitor, „U” Cluj va promova pe prima scenă fotbalistică din România. Marius Ciobanu a mărturisit că a rămas impresionat de galeria Universității CLuj.

„Primii pași pe stadion au fost unii foarte emoționanți, dar cu foarte mare încredere că anul acesta vom promova și vom aduce Universitatea acolo unde îi este locul.

Mama este din Cluj, a crescut aici și mi-a povestit foarte multe lucruri și chiar am fost la destule meciuri și am văzut că echipa are o galerie de Champions League. Îmi place foarte mult atmosfera și simt că îi voi face pe suporteri fericiți în acest an și vom promova.” a declarat Marius Ciobanu pentru fcucluj.ro

”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Marius Ciobanu-Vanghele, un internațional de juniori în vârstă de 18 ani ce poate evolua atât în compartimentul median ca mijlocaș dreapta, dar și pe poziția de fundaș dreapta.

Marius a fost crescut de academia celor de la FCSB până în 2017, după care a ajuns în curtea formației Academica Clinceni. La începutul acestui sezon a debutat pentru echipa mare a ilfovenilor în Liga 1, într-o partidă cu Dinamo București. A bifat patru prezențe pentru Academica Clinceni până la finalul turului de campionat. În iarnă, Marius a ajuns în a doua divizie la Unirea Slobozia, unde a strâns 13 jocuri. A contribuit decisiv la salvarea de la retrogradare a echipei ialomițene prin golul marcat în minutele de prelungire ale returului din barajul cu ACSF Comuna Recea. Reușita din jocul cu Recea a fost primul său gol la nivel de seniori.

Tânărul mijlocaș a intrat și în circuitul loturilor naționale de juniori, evoluând prima dată sub tricolor la echipa de juniori U16 a României. Pe parcursul acestui sezon, Marius a fost convocat la două dintre acțiunile naționalei U18 a României pentru care a bifat patru jocuri.

Îi urăm bun-venit și sperăm să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite, aici, la FC Universitatea Cluj! Mult succes la ”U”, Marius! se arată în comunicatul celor de la „U” Cluj

Citește și U CLUJ, TRANSFER PENTRU PROMOVARE! ŞI-AU LUAT GOLGETER DIN LIGA 2

 

 

u clujfotbal interntransfermarius ciobanusepcile rosiiliga 2realitatea