Un fost internațional român critică FCSB după victoria cu Dunajska: „Mă așteptam la un meci mult mai bun”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 19:48,
FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference league, după ce a trecut de echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, pe care a învins-o cu 1-0 în ambele manșe
FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference league, după ce a trecut de echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, pe care a învins-o cu 1-0 în ambele manșe

FCSB și Universitatea Craiova s-au calificat și ele în play-off-ul Conference League, „urmând exemplul” lui CFR Cluj, singura eliminată fiind Sepsi.

Mă așteptam la un meci mai bun”, a spus Marius Niculae, referindu-se la evoluția FCSB

Fostul internațional român Marius Niculae a lăudat prestația Universității Craiova din meciul cu Zorya Luhansk, primul al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a grupării oltene.

Universitatea Craiova a avut o altfel de atitudine, agresivitate. Jucătorii au fost dispuși la efort, nu le-au dat spații, nu le-au dat nicio șansă celor de la Zorya.

E un lucru îmbucurător pentru că echipa națională are nevoie de jucători în formă. Mă așteptam să se califice Craiova”, a declarat Marius Niculae la emisiunea Liga Digi Sport.

Totuși, Niculae a mărturisit că a fost dezamăgit de prestația celor de la FCSB, mai ales că aceștia au avut o susținere uriașă din tribune, în jur de 40.000 de spectatori.

În schimb, am rămas dezamăgit la meciul FCSB-ului pentru că nu mă așteptam, mai ales cu aportul publicului, în jur de 40 de mii, să facă un meci destul de slab din punctul meu de vedere.

Mă așteptam la un meci mult mai bun. Nu trebuia să le dea nicio șansă adversarilor, dar e bine că s-au calificat”, a mai spus fostul atacant.

Nicolae Dică s-a bucurat și pentru calificarea Universității Craiova

Antrenorii Nicolae Dică și Mirel Rădoi au calificat FCSB, respectiv, Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League.

Dacă Dică se află la a doua calificare în această competiție, după ce a dus FCSB în Turul 3 preliminar, Rădoi s-a aflat la debutul pe banca Universității Craiova într-un meci oficial.

Am riscat, așa e în viață, trebuie să riști. Ambii am venit cu încredere, știam ce jucători vom avea la dispoziție și aveam încredere că puteam face lucruri frumoase, iar până acum ne-a reușit”, a spus Nicolae Dică.

Dică și Rădoi au colaborat o scurtă perioadă de timp la FCSB, în 2015, după care Rădoi l-a avut secund la naționala României pe Dică între 2019 și 2021.

marius niculaeconference league