Un nume greu îi critică pe antrenorii de la FCSB: „Pentru 10.000 de euro poţi fi umilit!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 20:49,
vintila-si-becali
vintila-si-becali

Gabi Balint a vorbit despre soarta antrenorilor care s-au perindat în ultima perioadă pe la FCSB. Fostul internaţional crede că cei care acceptă colaborarea cu patronul Gigi Becali îşi merită umilinţa publică la care sunt supuşi.

Balint a vorbit despre ultimul exemplu de la FCSB: înlocuirea lui Adrian Petre la pauza meciului cu Astra de la Giurgiu. Fostul atacant al Stelei este convins că mutarea a fost dicatată de patronul Gigi Becali.

Vintilă a încercat să explice înlocuirea la final, însă argumentele sale nu l-au convins pe Balint.

„Și-o merită toți, ei știu unde merg acolo. Probabil că prețul banilor e mai mare. Probabil că pentru 10.000 de euro poți fi umilit. Uite, ieri a fost schimbarea cu Petre. Toată lumea din fotbal a comentat că a fost o schimbare neinspirată. Și Petre, dar și jucătorii din teren, toți știu de unde a fost făcută, iar Vintilă trebuie să explice că a trebuit să aducă viteză și nu știu ce. A explicat bine după meci”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

FCSB va ajunge la al cincilea an consecutiv în care ratează titlul în Liga 1. Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a reuşit să câştige campionatul cu FCSB, în 2015.

fcsbantrenorigigi becalivintilagabi balintpatron