Un nume greu mizează pe Dinamo! „Să vedeți ambiție, să vedeți galeria!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 14 februarie 2020, ora 12:29,
fani-dinamo

Dinamo întâlnește duminică seară FCSB într-un derby care pentru alb-roșii are doar miza orgoliului. Chiar dacă dinamoviștii vor juca pentru al treilea sezon consecutiv în playoff, mulți mizează pe mobilizarea totală în fața marii rivale.

Printre cei care anticipează un rezultat bun al echipei lui Dușan Uhrin se numără și fostul președinte LPF. Dumitru Dragomir crede că ambiția va fi factorul care va decide derby-ul de pe Arena Națională.

„E un meci de tradiție, Steaua – Dinamo. Părerea mea e că-i încurcă Dinamo. Aoleu, tată, să vezi ambiție, să vezi galeria lui Dinamo. Părerea mea că vor fi peste 30 de mii de spectatori, o să vedeți”, a spus Dumitru Dragomir.

Chiar dacă derby-ul va aduce din nou la stadion și suporterii roș-albaștri din Peluza Nord, chiar și Gigi Becali recunoaște că fanii lui Dinamo nu au rivali în România.

„Mă bucur că revin alături de echipă. Vor face și o coregrafie. Le-am dat și eu bani, pentru că aveam sete de galerie. Vă dați seama, de atâta timp fără galerie. Bine, nu le-am dat bani direct, am cumpărat materiale, pe factură. E greu să-i întreci pe cei de la Dinamo, pentru că sunt inventivi, pentru că mereu la galerie au fost peste noi. Galeria lui Dinamo e numărul unu în țară, Și pete cea a Craiovei, și peste a Rapidului și peste toate”, a spus Becali.

Până joi se vânduseră deja peste 15.000 de bilete la derby-ul Dinamo – FCSB. Suporterii oaspeților au alocate 8.200 de bilete la partida care se va juca duminică, de la ora 20.00.

 

”Derby de România” se va vedea în format LIVE TEXT, pe realitateasportiva.net.

De asemenea, partida va fi comentată live pe pagina de Facebook Realitatea Sportivă.

suporteriderbydinamobecalidragomirarena nationalafcsb
Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”

becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța