Un tenismen a fost exclus dintr-un turneu ATP după ce a ameninţat arbitrul cu moartea: ,,Am simţit nevoia să mă iau de el”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 17 martie 2021, ora 19:57,

Un tenismen a fost descalificat din turneul ATP de la Acapulco, după ce a reacţionat într-un mod grosolan la adresa arbitrului.

Damir Dzumhur, numărul 125 ATP, l-a ameninţat cu moartea pe arbitrul partidei cu Botic Van De Zandschulp (Olanda, 149 WTA), încheiat mai devreme, la scorul de 5-6.

După ce l-a ameninţat pe arbitru, Dzumhur a fost exclus din turneu, amendat cu 6.500 de dolari, practic fiindu-i retras premiul de 5.280 de dolari.

Sursa foto: Jonas Gttler/dpa/Alamy Live News/Profimedia Images

Potrivit organizatorilor din Mexic, tenismenul i-a transmis arbitrului de scaun următoarele cuvinte: ,,Te voi ucide’.

Dzumhur se apără şi spune că nu a fost exclus, ci a părăsit terenulk de tenis din propria iniţiativă.

Este important să precizez că nu am fost descalificat, ci am părăsit terenul de bună voie! Pur și simplu nu am putut suporta că cineva mă tratează în felul acesta, crezând că poate face orice vrea. Arbitrul a viciat meciul prin deciziile sale.

Este adevărat că i-am recunoscut supervizorului că am simțit nevoia să mă iau de arbitru, dar nu l-am amenințat. Am reușit să mă calmez și nu știu de unde au apărut aceste acuzații.”, a spus Dzumhur, pentru Tennis Major

Cea mai bună performanţă a tenismenului este clasarea pe locul 23 ATP. Această descalificare este prima din carieră pentru sportivul de 28 de ani.

Citeşte şi FOTO | Simona Halep a fost surprinsă într-un supermarket din București

damir dzumhurrealitatea tenisatpacapulcotenis
mancini

EURO 2020 | Reacţia lui Roberto Mancini, după ce Italia a ,,zdrobit” Turcia pe Olimpico

Boban Nikolov Macedonia de Nord

Gică Hagi, impresionat de un jucător care a ajuns la EURO 2020!