Valeriu Iftime reaprinde spiritele în Liga 1: „Vreau ca FCSB să se califice în grupele Conference League!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 15:00,
Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Patronul celor de la FC Botoșani este recunoscut pentru relația foarte bună pe care o are cu Gigi Becali, iar acest lucru a stârnit de multe ori discuții în rândul echipelor din România!

Valeriu Iftime a fost protagonistul multor mutări pe axa Botoșani – FCSB și a mărturisit de câte ori a avut ocazia că are tot interesul să țină cu echipa bucureșteană, asta prin prisma jucătorilor care evoluează în acest moment sub comanda lui Dinu Todoran.

După ce moldovenii au reușit să le strice debutul de sezon celor de la FCSB, acum, Iftime a vrut să le intre din nou la inimă „roș-albaștrilor”. Finanțatorul Botoșaniului a declarat că cel mai mult își dorește din fotbalul românesc ca echipa lui Gigi Becali să meargă în grupele Conference League. Cu toate acestea, patronul formației conduse de Marius Croitoru a dezvăluit marea problemă a bucureștenilor, dar și cum a trăit returul dintre Borac Banja și CFR Cluj.

Sursa foto: Botoșăneanul.ro

„Dacă aș vrea să se întâmple ceva în fotbalul nostru, aș vrea ca FCSB să ajungă în grupele Conference League. Dar încă nu e o echipă sudată. Vreau să ajungă toate echipele românești în cupele europene. 

Am avut niște emoții la Cluj, m-am bucurat ca la primul gol al Botosaniului, când a marcat Chipciu. Mi-a zis și lumea: ‘Mă, parcă nu erai așa clujean’. Avem nevoie de puncte, imaginea fotbalului nostru cu cât este mai bună, cu atât câștigăm toți din fenomen!”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit PRO X.

Citește și MORUȚAN, DESFIINȚAT DE GIGI BECALI: „CREDEAM CĂ IAU 20 DE MILIOANE DE EURO PE EL, DAR NU FACE NICI 200.000!”

realitatealiga 1iftimefcsbconference leaguedeclaratii