Valeriu Iftime, revoltat după derby-ul din Giulești: „Rezultatul viciat îi poate cauza FCSB-ului pierderea titlului!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 24 aprilie 2023, ora 18:26,
Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

FCSB a pierdut duminică seară pe terenul celor de la Rapid (0-1). Gigi Becali a reacționat vehement în urma deciziilor de arbitraj.

Se pare că de partea latifundiarului din Pipera este și Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani. Iată cum a comentat finanțatorul echipei moldave.

„Rezultatul viciat îi poate cauza FCSB-ului pierderea titlului!”

„Dacă vor fi întrebați despre anunțul lui Gigi Becali, 99 din 100 de fani al fotbalului din România vor răspunde că nu cred în retragerea patronului FCSB. Eu știu că el nu vrea să renunțe iar anunțul său este doar o formă de protest la adresa arbitrajului care poate distorsiona lupta pentru titlu.

Nu este normal ca un arbitru să fie depășit de adrenalina cu care s-au încărcat gazdele pentru acest meci. E imposibil să fii la cel mai bun nivel al tău dacă faci injecții la pauză ca să poți alerga, cazul lui Coman, sau să joci bine dacă ești călcat pe tendon ca pe timpuri la Bistrița sau Piatra Neamț, cazul lui Compagno”, a spus Valeriu Iftime, pentru cei de la PlaySport.

„Au fost două situații decisive pentru desfășurarea jocului în care Feșnic a arătat lipsă de personalitate influențat poate de atmosfera unui astfel de meci. Dincolo de prestația echipei sale care a dominat cu autoritate partida rămâne rezultatul viciat care îi poate cauza FCSB-ului pierderea titlului.

În acest caz, cine îi compensează pierderile financiare domunului Becali? Eu cred că noi, patronii, trebuie să înțelegem demersul domnului Becali și să îl susținem. Iar măsura care ar face dreptate în cazul meciului de aseară ar fi rejucarea lui”, a mai spus Iftime, pentru sursa citată.

gigi becalivaleriu iftimefcsb