SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ultima oră | Veste bună pentru ”Super Simo”! Anunț oficial de la Eastbourne

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 iunie 2019, ora 16:31,
halep-eastbourne
halep-eastbourne

Australianca Ashleigh Barty, noul lider mondial WTA, a anunțat că nu va participa în turneul pe iarbă de la Eastbourne, Marea Britanie, din cauza unei accidentări la brațul drept.

Barty (23 de ani) era pe partea de tablou a Simonei Halep (locul 7 WTA), pe care o putea întâlni în semifinale.

Duminică, australianca a câștigat turneul pe iarbă de la Birmingham și a urcat în premieră pe locul 1 WTA. Barty are o serie de 12 victorii consecutive în circuit, după triumful de la Roland Garros.

Este o accidentare cu care m-am confruntat de la vârsta de 16 ani. Când se acumulează încărcătura meciurilor, apare – este o fractura de stres și trebuie să am grijă, în special în primele zile.

Cred că voi fi bine pentru Wimbledon, trebuie să mă asigur că voi gestiona corect această problemă în următoarele trei-patru zile. Mi se întâmplă când am o săptămână încărcată, trebuie doar să îmi acord timp de recuperare și totul va fi în regulă„, a spus Ashleigh Barty, citată de site-ul WTA.

Simona Halep (locul 7 WTA) va juca direct în turul al doilea la Eastbourne, împotriva învingătoarei din partida Camila Giorgi (Italia, locul 39 WTA) – Su-Wei Hsieh (Taiwan, locul 28 WTA).

Ieri, ‘Super Simo’ a debutat pe iarbă în acest sezon cu o victorie de senzație la dublu. Halep și Raluca Olaru au eliminat principalele favorite ale competiției, Gabriela Dabrowski (Canada) și Yifan Xu (China).

wtaretrasashleigh bartyHalepbartyaccidentaresimona halepeastbourneturneu