Veste URIAȘĂ primită de Simona Halep! Va putea juca în acest an la turneul său favorit

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 24 mai 2020, ora 14:51,
Halep victorie RG

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) va putea juca în acest an la turneul său favorit. Guy Forget, directorul de la Roland Garros, a anunțat că turneul ar urma să se dispute în perioada septembrie – octombrie.

Turneul de la Paris ar fi trebuit să se dispute în perioada 24 mai – 7 iunie, însă a fost amânat pentru finalul lunii septembrie din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit lui Guy Forget, data exactă de disputare a turneului va fi stabilită și în funcție de ce decizie iau organizatorii US Open, competiție programată între 31 august și 13 septembrie.

„Este puţin prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două.

Oraşul New York este şi mai afectat de coronavirus decât Franţa. Cei de acolo au mari probleme de organizare și vor face un anunţ pe la mijlocul lui iunie, ca să spună cum va arăta US Open”, a declarat Guy Forget.

Citește și • Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, atac frontal la PSD: „A creat în mod fals un conflict”

simona haleptenisroland garroswta
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului