Vestea uriaşă aşteptată de toţi suporterii lui Dinamo: ,,Cu siguranţă se face noul stadion! Este un drum fără întoarcere”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020, ora 21:04,
noul stadion dinamo

Deşi situaţia financiară de la Dinamo nu este una încântătoare, suporterii echipei se vor bucura în viitor de un nou stadion, anunţă un fost dinamovist. 

 

Florin Prunea, fost conducător al lui Dinamo, spune că stadionul din Ştefan cel Mare se va construi fără niciun dubiu, după discuţiile care au fost în urmă cu câteva săptămâni cu fost premier Ludovic Orban. Noul stadion s-ar putea construi pe locul în care este actuala arenă a echipei.

Cu siguranță se va face stadionul Dinamo. Este un drum fără întoarcere, stadionul se va face cu siguranță, indiferent de guvernul care va fi. Eu cred că se va face pe vechiul amplasament, nu în altă parte.”, a declarat Florin Prunea pentru Digisport.

Vestea construirii unui nou stadion la Dinamo le dă speranţă suporterilor echipei că lucrurile se vor schimba în bine, după ce echipa trece prin cea ma grea perioadă din istoria sa.

Luni, prezent la Adunarea Generală a Acţionarilor, Pablo Cortacero, patronul echipei, a luat decizia de a mări capitalul social al clubului la 5.000.000 de euro.

Suporterii şi jucătorii nu mai cred de multă vreme în promisiunile spaniolului. Ricardo Grigore a dezvăluit ce l-ar întreba pe iberic dacă ar avea un dialog cu acesta.

Nu știu ce i-aș spune, dar mă gândesc la minciunile pe care le-a zis tot timpul, la hârtiile pe care le-a arătat, minciunile cu numărul de cont și toate poveștile cu săptămâna viitoare. Spaniolii ne-au spus și după meciul cu Clinceni că se vor regla problemele financiare, că se vor plăti niște salarii, dar nimeni nu mai crede! L-aș întreba de ce nu lasă clubul dacă tot nu face nimic pentru el, poate suporterii vor găsi un investitor.”, a spus Ricardo Grigore pentru Digisport.

Jucătorii lui Dinamo au ajuns să aibă restanţe financiare de 4 luni de zile, după ce spaniolii de la club nu şi-au onorat promisiunile făcute.

Citeşte şi Ofertă de 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Ce răspuns a dat Gigi Becali

 

florin prunearealitateastadionliga 1Pablo Cortacerosuporteri dinamodinamoludovic orbanricardo grigore
Dinamo bucurie

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor! Un jucător de la o rivală din Liga 1 și-a dat acordul să vină

burleanurade

OPINIE | Când va fi Burleanu răspunzător pentru rezultatele tricolorilor