Vești bune pentru Adrian Mititelu: ”FC U Craiova 1948 are ridicată interdicția la transferuri, după ce FIFA și-a dat acordul în acest sens!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 04 iulie 2022, ora 13:04,
FC U CRAIOVA 1948
FC U CRAIOVA 1948

FC U Craiova 1948 nu mai are interdicția la transferuri, după ce FIFA și-a dat acordul, astfel, echipa lui Marius Croitoru va putea legitima jucători în această vară. Adrian Stângaciu, juristul FRF, a confirmat pentru ProSport această informație.

”Din acest moment echipa domnului Adrian Mititelu are ridicată interdicția la transferuri, după ce FIFA și-a dat ok-ul în acest sens. Erau vreo 3-4 puncte, dar toate acestea au fost rezolvate de domnul Mititelu.

Din acest moment, nici din partea FRF-ului nu mai este nicio problemă, iar FCU are liber la legitimarea de jucători”.

De ca primit FC Craiova 1948 interdicția

”Hotărârea este venită de acum o lună și ceva, iar FRF știe de ea. Însă, acum a apărut public și această informație. De ce a fost pus actualul club al lui Adrian Mititelu să plătească? Pentru că FIFA recunoaște această echipă a lui ca și pe continuatoarea Universității Craiova, acolo unde jucau fotbaliștii care au obținut și ei la rândul lor decizii favorabile după procesele câștigate.

Este știut faptul că domnul Adrian Mititelu a mai plătit acum vreo doi ani pentru un alt fotbalist care a jucat la Universitatea Craiova”, a spus Stângaciu.

Craiova Mititelu FIFA