Veşti bune pentru Dinamo! Anunţul făcut de Iuliu Mureşan în privinţa lui Filip şi Anton

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 11:12,
Steliano Filip în tricoul lui Dinamo
Steliano Filip în tricoul lui Dinamo

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă după ce mai mulţi jucători au plecat de la echipă din cauza restanţelor financiare acumulate de-a lungul sezonului trecut.

Incertitudinea creată de intrarea în insolvenţă i-a făcut şi pe Fabbrini, Nemec şi Achim să plece de la Dinamo în această vară. Cu toate astea, nu toate vedetele de la Dinamo pot pleca aşa uşor de la club.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, spune că a ajuns la un acord cu Paul Anton şi Steliano Filip să rămână în continuare la echipă, în ciuda incertitudinii care există în continuare în Ştefan cel Mare.

,,Cu jucătorii care au rămas suntem în discuții. În fiecare dimineață merg la Săftica, discut cu jucătorii, cu toată lumea. Anton și Filip, cu ei discut în fiecare zi și deja am găsit o înțelegere, că au rămas la echipă, cred că vă dați seama.

Pe măsura bugetului pe care îl avem la dispoziție, vom încerca să rezolvăm problemele cu jucătorii pe care îi avem acum în lot, pentru că e normal așa.”, a declarat Iuliu Mureşan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și DARIO BONETTI, PRIMELE IMPRESII DESPRE DINAMO: „POATE SĂ FIE UN PROIECT CARE SĂ REVITALIZEZE CLUBUL!”

iuliu mureșanpaul antondinamosteliano filipliga 1realitatea