Vești proaste pentru Cicâldău! A ieșit din nou pozitiv și ratează următoarele dueluri

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 12:40,
Cicaldau, sursa foto- Galatasaray/Facebook
Cicaldau, sursa foto- Galatasaray/Facebook

Internaționalul în vârstă de 24 de ani continuă să fie indisponibil după infectarea cu coronavirus, iar ultimele vești nu sunt deloc cele așteptate de către român!

Alexandru Cicâldău a devenit om de bază în primul 11 al lui Fatih Terim, iar absența sa a fost imediat sesizată de către turci. Aflat pe val în ultima perioadă în tricoul formației Cim Bom Bom, fostul mijlocaș al Craiovei a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a lipsit de la ultimele dueluri.

Mai mult de atât, Cicâldău nu va juca nici contra celor de la Lazio, în ultima etapă din grupele Europa League.  Conform Son Dakika, fotbaliștii și staff-ul grupării celor de la Galatasaray au fost testați din nou marți seară, iar rezultatul lui Cicâldău a arătat că este în continuare pozitiv, astfel că participarea sa în confruntarea de joi a devenit imposibilă.

De asemenea, există șanse destul de mari ca Cicâldău să fie absent și la partida din deplasare contra lui Sivasspor, de lunea viitoare, din campionatul Turciei. Cel mai probabil, românul va reveni în tricoul Galatei sâmbăta viitoare, contra lui Bașakșehir.

„E drept să spunem că absența lui Cicâldău, care nu a fost în lot din motive medicale, a pierdut meciul. Valoarea mijlocașului român este înțeleasă mai bine atunci când lipsește. Perechea Berkan-Taylan este mai dominantă într-un singur aspect al jocului (n.r. cel defensiv) și a avut dificultăți în a găsi coechipierul potrivit când porneau din apărare spre poarta adversă. 

La acest capitol, Cicâldău este cea mai importantă piesă a jocului de tranziție, care probabil este singura strategie a lui Galatasaray în acest sezon. Pe scurt, lui Galatasaray i-a lipsit maestrul de la mijlocul terenului, probabil inima jocului, și nimeni nu a înțeles ce a vrut să joace fără el”, au titrat turcii, zilele trecute.

Citește și FATIH TERIM, INTERNAT LA SPITAL! CU CE SE CONFRUNTĂ ANTRENORUL LUI CICÂLDĂU ȘI MORUȚAN

Covid-19galatasarayrealitateacicâldău