VIDEO | Andrei Cordea a reluat pregătirile cu FCSB: „Știm fiecare ce ne dorim să facem”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022, ora 21:36,
Andrei Cordea
Andrei Cordea

Atacantul Andrei Cordea a revenit la antrenamentele FCSB, după ce a fost convocat la națională pentru amicalele cu Slovenia și Republica Moldova.

Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoșani și CFR Cluj”, este categoric Andrei Cordea

FCSB se află pe locul 6 în Superligă, cu 26p, dar are două meciuri mai puțin, restanțele din deplasare cu FC Botoșani (1 decembrie) și acasă cu CFR Cluj (15 decembrie).

Atacantul Andrei Cordea a spus care este obiectivul formației pregătită de „delegatul” Mihai Pintilii. „Am revenit motivat de la națională, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aștepta meciuri foarte grele și trebuie să fim concentrați ca să luăm maxim de puncte.

Știm fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte și mai departe vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine și să le câștigăm.  Azi am apucat să facem o refacere, văd băieții destul de motivați, vom încărca acum cât mai avem timp.

Săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Urmează două restanțe și vrem maxim de puncte. Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoșani și CFR. Nu suntem în cea mai bună formă în clasament, iar ăsta este obiectivul nostru”, a declarat Cordea, într-un interviu pentru pagina de facebook a FCSB.

Jucătorul s-a referit și la evoluția din actualul sezon. „Anul acesta a fost de senzație, foarte bun, am reușit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus și sper să fac în continuare pași mărunți și foarte buni.

M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r – FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa.

Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți”, a spus Cordea.

superligaandrei cordea