VIDEO | Ilie Dumitrescu, așteptat în Ghencea la meciurile Stelei! „Ne ambiționează și e o mândrie pentru noi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 12 februarie 2020, ora 23:12,
steaua-ilie-dumitrescu
steaua-ilie-dumitrescu

Antrenorul CSA Steaua, Daniel Oprița, a declarat că îl așteaptă pe Ilie Dumitrescu la meciurile echipei din Liga a 4-a, chiar dacă fostul atacant simpatizează cu echipa lui Gigi Becali, FCSB. Ilie Dumitrescu s-a contrat de mult ori cu juristul Florin Talpan pe tema CSA versus FCSB.

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali.

Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB (locul 3 în Liga 1) și CSA Steaua (locul 1 în Liga a 4-a) ar trebui să se unească pentru a fi o forță în fotbalul românesc.

Ne ambiționează și e o mândrie pentru noi să vină Ilie Dumitrescu. Nu pot să ascund asta, e un jucător preferat al meu din timpurile alea. A fost un idol pentru mine, genul lui de jucător mi-a plăcut foarte mult. Îl așteptăm alături de noi. Am văzut declarația că este stelist, aici a crescut și e normal să țină cu Steaua. Steaua e echipa care se cheamă Steaua! Îl așteptăm să vină în Ghencea. E o legendă a Stelei, e binevenit„, a spus Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua.

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a jucat la Steaua în perioada 1986-1994 și în 1998. Ulterior, a antrenat echipa din Ghencea în 2010.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Victorie entuziasmantă pentru CSA Steaua! Reacția antrenorului Daniel Oprița

fcsbghenceailie dumitrescusteauadaniel oprita