VIDEO | Marius Marin, asaltat de colegi cu întrebări incomode! Ce a promis dacă va câștiga o medalie

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 22:38,
Marius Marin, sursa foto: FRF TV
Marius Marin, sursa foto: FRF TV

Naționala olimpică de fotbal a României se află în Japonia, acolo unde a efectuat deja două ședințe de antrenament.

Marius Marin, căpitanul reprezentativei, a acceptat provocarea inițiată de FRF și a răspuns unor întrebări dure, adresate în mod anonim de către coechipierii săi.

”Ce sumă de transfer creză că trebuie să se plătească pentru tine în momentul acesta? Păi sincer deja se vorbeşte de o sumă de trasnfer de 2 milioane jumate şi cred că e ok să zic aşa având în vedere tot parcursul meu în fotbal mă opresc la 2 milioane jumate. 

Când ai fost cel mai mândru că eşti român? La campionatul european de anul acesta cu România în Ungaria.

Dacă vom câştiga o medalie promiţi să organizezi o petrecere cu toţi jucătorii şi staff-ul pe banii tăi? Da! De ce nu? Asta să fie ultima problemă.. important e să facem performanţă şi să facem o ţară mândră de noi şi să ne întoarcem acasă cu o medalie!

De care fel de mâncare nu te-ai atins în cantonamentul de la Mogoşoaia până acum? Nu sunt un tip pretentios, mânănc orice, dar sunt alergic la brânză, deci brânza chiar nu îmi place şi chiar nu m-am atins! Să nu se supere bucătarul pe mine (n.r. râde)

Dacă ai şansa unui transfer în serie A pleci din Japonia şi ne părăseşti înainte primului meci? Nu nu, aş face asta pentru nicio echipă pentru că cred în echipa asta şi mi-am promis mie singur că chiar dacă o să am vreo oferta sau dacă o să semnez cu vreo echipă o să particip la olimpiadă!

Ce alegi între o noapte cu băieţii şi o noapte cu o femei? După o victorie aş prefera o noapte cu băieţii dar zi de zi aş prefera o cină cu iubita”, a răspuns Marius Marin, pentru FRF TV.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | PROFESIILE INEDITE ALE TRICOLORILOR OLIMPICI, DEZVĂLUITE DE ANDREI CIOBANU: „TAXIMETRIST, UNUL CARE FURĂ CURENT”

romania u23jo tokypmarius marininterviu frfrealitatea