VIDEO | Pliskova a prefațat confruntarea decisivă cu Halep. „Vor fi multe schimburi lungi de mingi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019, ora 23:55,
halep-pliskova
halep-pliskova

Karolina Pliskova din Cehia și Simona Halep se vor înfrunta vineri pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Shenzhen. Ambele jucătoare au câte o victorie și o înfrângere în Grupa Violet.

Pliskova (locul 2 WTA) și Halep (5 WTA) s-au mai întâlnit de zece ori, iar românca este în avantaj, 7-3.

Astăzi, Karolina Pliskova a profitat de abandonul Biancăi Andreescu, la scorul de 6-3 pentru jucătoarea din Cehia, iar Simona Halep a fost învinsă de către Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6.

Abia aștept acest meci (n.a. – cu Simona Halep), cu siguranță că vor fi emoții, dar cred că este o situație normală. Dacă pierzi, mergi acasă, așa că…(râde) nu va fi ceva cu care nu suntem obișnuite. Cred că va fi un meci extraordinar, se va decide cea care merge mai departe din această grupă în semifinale. Sper că va fi un meci frumos de urmărit. Halep returnează foarte multe mingi, așa că jocul împotriva ei este mereu frumos de urmărit.

Pentru mine va fi greu, pentru că vor fi multe raliuri. Cred că va fi un meci asemănător celui pe care l-am jucat cu Svitolina. Va trebui să joc foarte bine. Am jucat împotriva Simonei pe toate suprafețele, cred că va fi similiar tuturor confruntărilor directe. Fiecare are jocul ei, diferit, tactica ei. Suprafața de joc este destul de lentă, deci poate că vor fi multe schimburi lungi de mingi.

Am urmărit cele două meciuri jucate de ea (n.a. – Simona Halep). Am văzut că poate să rateze. Trebuie să fiu pregătită și puternică. Am învins-o ultima dată, la Miami, o să mă uit să văd cum am jucat atunci„, a spus Karolina Pliskova la conferința de presă.

calificaregrupaturneul campioanelorelina svitolinasemifinaleBianca Andreescuwtakarolina pliskovaHalepsimona halep