VIDEO | Simona Halep nu are pauză! Şi-a început săptămâna în sală

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 19 octombrie 2020, ora 14:12,
simona-halep-tenis-wta

Simona Halep nu s-a lăsat descurajată de eliminarea surprinzătoare de la Roland Garros. Numărul 2 WTA şi-a reluat antrenamentele la Bucureşti.

Halep şi-a început săptămâna în sala de forţă şi le-a împărtăşit fanilor imagini cu o parte a antrenamentului pe care l-a făcut. Halep foloseşte facilităţile din complexul deţinut de Ion Ţiriac în nordul Capitalei.

Simona Halep continuă să se pregătească fizic, chiar dacă au rămas aproape trei luni până când va reveni pe teren în circuitul WTA. Următorul grand slam la care va participa va Australian Open, programat între 18 şi 31 ianuarie, la Melbourne.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep, dezvăluire în premieră: “De 11 ani sunt nevoită să folosesc asta zi de zi!”

„Să aveţi o săptămână excelentă!” – le-a transmis Simona fanilor din mediul virtual.

Simona Halep şi-a încheiat parcursul din acest an cu eliminarea de la Roland Garros în faţa polonezei care a câştigat turneul, Iga Swiatek. Poloneza în vârstă de 19 ani a învins-o pe Simona în două seturi, scor 6-1, 6-2. Swiatek a devenit prima jucătoare din ţara sa care cucereşte un turneu de grand slam.

În 2020, Halep a obţinut victorii în turneele de la Dubai, Praga şi Roma. Jucătoarea din România a reuşit şi un record personal în circuitul WTA: Halep a ajuns la o serie de 15 victorii consecutive înainte de a fi eliminată de la Roland Garros.

Simona Halep va reveni pe teren în ianuarie, atunci când va merge în Australia pentru a pregăti participarea la Australian Open.

CITEŞTE ŞI: Anunțul de ultimă oră în ceea ce o privește pe Simona Halep! Decizia luată de româncă pentru startul sezonului viitor

antrenamentwtavideosimona haleproland garrosbucuresti
petrolul

VIDEO | Primele imagini cu jucătorii Petrolului la antrenamente! Noutățile din lotul „lupilor galbeni”

Hategan la Euro

Ovidiu Haţegan a acordat primul cartonaş la EURO 2020! La ce moment istoric a fost martor