VIDEO | Tricolorii, meci cu miză la Belfast! „Va fi ca o finală!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 17 noiembrie 2020, ora 20:56,
radoi austria

Tricolorii încheie un an dezamăgitor cu un meci cu miză mare! O victorie la Belfast le-ar da şansa să fie în urna a doua a tragerii la sorţi pentru preliminariile Cupei Mondiale.

Naţionala României vrea să lase în urmă dezamăgirile la ultimul meci al anului. O victorie la Belfast cu Irlanda de Nord le-ar da şansa să urce în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Mondialul din 2022.

La Bucureşti, în primul meci din mandatul lui Mirel Rădoi, Irlanda de Nord a egalat în final după un meci dominat copios de tricolori.

„Ne vom gândi şi la urna a doua, dar în momentul de faţă nu suntem la mâna noastră, ne gândim şi la alte rezultate, cum este cel din meciul Serbia – Rusia. Meciul de mâine seară va fi ca o finală pentru că în momentul de faţă, am pierdut două puncte nemeritate în tur şi oarecum vrem să avem parte de o revanşă, dar sunt sigur că în acelaşi timp fiind vorba de ultima partidă jucată acasă în faţa a o mie de suporteri, Irlanda de Nord vrea să arate că poate să bată România, să câştige meciul şi să aibă o atitudine pozitivă în următoarea campanie de calificare” – a prefaţat Rădoi întâlnirea cu Irlanda de Nord.

Irlanda de Nord – România se va juca miercuri seară, de la 21:45, pe stadionul Windsor Park din Belfast.

Ca să prindă un loc în urna a doua valorică la tragerea la sorţi de la Zurich, tricolorii au nevoie de victorie la Belfast. În acelaşi timp, Rusia nu trebuie să câştige întâlnirea cu Serbia, care se va disputa la aceeaşi oră, 21:45.

După meciul de la Belfast, România aşteaptă şi o decizie oficială a UEFA cu privire la partida de la Bucureşti cu Norvegia. În mod normal, tricolorii vor câştiga trei puncte la masa verde după ce delegaţia norvegiană nu a primit acceptul de a face deplasarea la Bucureşti.

 

irlanda de nordliga natiunilorbelfastvideoconferințămirel rădoi
fcsb

„Pariurile” lui Gigi Becali, primele imagini în tricoul FCSB-ului! Ce numere și-au ales jucătorii

gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”