SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Un „mulţumesc” dulce din Elveţia! Surpriza primită de nord-irlandezi

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 16:27,

Elveţia merge la Cupa Mondială după ce şi-a câştigat grupa din preliminarii şi a trimis Italia la baraj. Performanţa elveţienilor a fost facilitată şi de naţionala din Irlanda de Nord, care a blocat Italia în ultimul meci  al campaniei.

Pentru că i-au ajutat să meargă la Mondial fără să treacă prin barajul de calificare, elveţienii le-au mulţumit într-o manieră originală nord-irlandezilor. Selecţionerul Murat Yakin a expediat cu mâinile lui 9,3 kilograme de ciocolată elveţiană. Câte 100 de grame pentru fiecare minut rezistat în faţa Italiei fără gol primit!

Mondialul din Qatar este al cincilea turneu final consecutiv la care naţionala Elveţiei se califică. Cele 9,3 kilograme de ciocolată sunt al doilea cadou primit de nord-irlandezi după ce au ajutat Elveţia să se califice direct la turneul final. După obţinerea biletelor pentru Qatar, elveţienii au sărbătorit pe Sweet Caroline, melodia favorită a jucătorilor din naţionala Irlandei de Nord.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | FLORIN TĂNASE ARUNCĂ ÎN AER ATMOSFERA ÎNAINTE DE CS U CRAIOVA – FCSB: „DACĂ VOR PIERDE, NU MAI AU NICIO ȘANSĂ”

ciocolatăitaliacalificareirlanda de nordelvetiamurat yakincadouselectioner