SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Veste bună pentru fanii Rapidului! Care este planul de lucrări pentru stadionul Giuleşti

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 28 aprilie 2020, ora 16:59,
stadion giulesti
stadion giulesti

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a inspectat astăzi lucrările la stadionul Giuleşti și a anunțat că întârzierile la construcția arenei vor fi recuperate în următoarele luni. Totuși, sunt șanse mici ca noua casă a Rapidului să fie gata în acest an.

Capacitatea noului stadion din Giulești va fi de 14.050 de locuri, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 164 de milioane de lei.

Deocamdată, arena a fost construită doar în proporție de 45%, spre deosebire de 80% la noul stadion Steaua – Ghencea, care va fi inaugurat în acest an.

Publicată de Compania Națională de Investiții pe Vineri, 24 aprilie 2020

Stadionul Giuleşti este într-adevăr un pic întârziat faţă de celelalte, dar aş risca un pariu că în maxim 3-4 luni de zile vom fi cu construcţia la acelaşi stadiu la care ne aflăm acum cu Ghencea. Vedeţi bine şi aici se lucrează, oamenii sunt foarte activi, nu există niciun fel de sincopă de a efectua lucrările angajate, sunt foarte mulţi muncitori. Avem şi tribune la stadionul Giuleşti, nu în fază finală, dar destul de avansate faţă de ultima noastră vizită„, a spus Ionuț Stroe.

Stadionul Giulești

Publicată de Ionuț Stroe pe Marţi, 28 aprilie 2020

La fel ca stadioanele Steaua și Arcul de Triumf, arena din Giulești va găzdui antrenamente oficiale ale echipelor naţionale participante la EURO 2020. Competiția a fost amânată pentru vara anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI -> Daniel Pancu știe unde a greșit în iarnă: „Trebuia să renunț la el! Îi influența și pe ceilalți din jur”

rapidministrul tineretului si sportuluilucrarimtsgiulestiionut stroestadion