EXCLUSIV | Reacția incredibilă a lui Vivi Răchită, după ce a fost acuzat că nu respectă obligativitatea izolării la domiciliu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 24 iulie 2020, ora 14:35,
rachita petrolul 1

Update 14.51: Contactat de realitateasportiva.net, Vivi Răchită a explicat că nu trebuie să stea în izolare.

”E vorba de city-managerul Teodora Marin. M-am întâlnit săptămâna trecută cu ea, miercuri. Ea a fost diagnosticată luni, iar în urma anchetei s-a aflat că a luat de la soțul ei. N-am nicio treabă, nu trebuie să stau în izolare. Nu am fost la finala Cupei României. Ca să vă dau un alt argument, secretara ei stă 8 ore alături de ea și la test a ieșit negativ! a declarat Vivi Răchită pentru realitateasportiva.net.

—————————————————————————————————–

Vivi Rachită ar fi trebuit să se afle în această perioadă în izolare la domiciliu, fiind contact direct al unei persoane infectate cu coronavirus.

Bun prieten cu Teodora Marin, city managerul Ploieștiului, acesta a petrecut vinerea trecută aproximativ patru ore în biroul acesteia.

Surse din anturajul fostului fotbalist al Petrolului susțin că acesta nu pune preț pe ancheta epidemiologică și se plimbă prin tot orașul, fără nicio jenă, invocând că are test negativ și că nu este obligat să stea în izolare.

Vivi Răchită a fost surprins inclusiv în tribune la finala Cupei României, disputată la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”.

Citește și • Mihai Rotaru, prima reacție după ce s-a scris că ar fi fost infectat cu COVID-19!

vivi rachitapetrolulizolaresepsidomiciliufcsbcoronaviruscupa romanieiteodora marin
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului