​FOTO | Cine este cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 05 august 2021, ora 19:57,
ALICA SCHMIDT
ALICA SCHMIDT

Atleta Alica Schmidt (22 de ani) este considerată cea mai sexy sportivă de la Jocurile Olimpice 2020.

Nemțoaica ar fi trebuit să debuteze la competiția din Tokyo în ștafeta mixtă de 4 x 400 m sâmbătă seara echipa germană a fost descalificată pentru că a avut contact cu cea din Jamaica, potrivit The New York Post.

Alica Schmidt poate fi selectată vineri în echipa feminină de ștafetă 4 x 400 m a Germaniei. Ea a scris pe Instagram despre timpul petrecut în satul olimpic: „Pregătirea [ca membră în Team Deutschland] merge bine și mâncarea este delicioasă. Cam 30 la sută din pregătirea mea este concentrată pe forță. În mare parte, exercițiile explozive și funcționale pentru întregul corp sunt în program. O altă parte este pentru întărirea și activarea mușchilor picioarelor. Sunt 7-8 antrenamente pe săptămână, care durează fiecare între două și trei ore.”

Sportiva este foarte populară pe rețelele sociale, dar spune că atletismul este pe primul loc.

Mă concentrez pe sport. Mediile sociale tind să meargă în paralel. În afara stadionului sunt recunoscătoare urmăritorilor mei, pentru că Instagram îmi dă posibilitatea să fac sport fără să trebuiască să am și o slujbă part-time. Este dificil să trăiești doar din atletism”, a mai scris nemțoaica.

 Citește și CEL MAI NOU CUPLU DIN SPORTUL ROMÂNESC! CU CINE ESTE ÎN RELAȚIE LUCA REGHECAMPF

realitateaatletăalica schmidtsexy