Dinamo stă pe un butoi cu pulbere! Dezvăluirile administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 09:44,
Răzvan Zăvăleanu
Răzvan Zăvăleanu

Ziua de 21 noiembrie va fi cea în care Tribunalul București va da o decizie executorie în ceea ce privește planul de reorganizare de la Dinamo.

Au fost și amenințări indirecte”, a dezbăluit administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu

Tribunalul București a respins, pe 16 noiembrie, contestațiile depuse de Dorin Șerdean și Nicolae Badea față de planul de reorganizare. Altfel spus, pe 21 noiembrie se va da o decizie judecătorie, în urma căreia Asociația PCH, care a donat peste 3 milioane de euro în ultimii ani din contribuțiile socios ale suporterilor, va deveni acționar majoritar cu 99%.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a făcut cunoscut că Dorin Șerdean și Nicolae Badea nu s-au limitat dat detalii și a dezvăluit că a avut parte și de amenințări din partea contestatarilor.

Au fost și amenințări indirecte, dar lucrurile astea nu fac decât să ne motiveze, nu ne sperie. Avem o anumită experiență în cauze foarte mari, foarte importante, cu multe interese, și, dimpotrivă, suntem foarte motivați să rezolvăm lucrurile.

Pe de altă parte, avem avantajul că în tot ceea ce facem respectăm litera și spiritul legii, ca atare nu suntem atacabili. Noi nu facem parti-pris-uri aici”, a spus Zăvăleanu pentru Radio Dinamo.

Avocații lui Nicolae Badea încearcă să obstrucționeze, susține Răzvan Zăvăleanu

Administratorul judiciar îi transmite acționarului majoritar Dorin Șerdean să pună „armele jos”. „De exemplu, dacă ar fi fost lucruri pe care noi ar fi trebuit să le facem împotriva PCH-ului, în favoarea lui Dinamo, le-am fi făcut.

Din fericire pentru Dinamo, PCH și DDB au fost niște mari susținători ai echipei și ai supraviețuirii acesteia și nu a fost cazul.

Noi ne asumăm o conduită corectă, nu suntem sclavii intereselor nimănui aici, fie că vorbim despre PCH, DDB sau cei care azi atacă Dinamo. Ne lasă rece orice fel de încercări de imixtiune în activitatea noastră.

Față de ultimele termene, domnul Șerdean s-a grăbit să atace cu apel deciziile de azi, deși un semn de bărbăție și de dinamovism ar fi fost să pună armele jos. Dar e problema dumnealui.

Este evident că avocații lui Nicolae Badea încearcă să amâne, să obstrucționeze, să oprească modificarea planului de reorganizare. Consecința este falimentul lui Dinamo, asta își asumă acești contestatari astăzi.

Pe 21 avem un termen legat de planul de reorganizare, sperăm să avem succes și acolo. Vom avea niște decizii executorii și, chiar dacă acestea vor fi atacate, vor fi deja puse în practică și lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a mai precizat administratorul judiciar.

razvan zavaleanu