Iuliu Mureșan se pregătește de sărbătoare la Cluj: „Am mare încredere”. Propunere surprinzătoare pentru Dan Petrescu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 mai 2018, ora 13:06,

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, s-a declarat extrem de încrezător că ardelenii vor câștiga titlul în Liga 1. În ultima etapă a play-off-ului, duminică, CFR joacă pe teren propriu cu FC Viitorul.

CFR Cluj are un punct avans în fața FCSB-ului în fruntea clasamentului din play-off-ul Ligii 1. Bucureștenii joacă pe Arena Națională cu Astra Giurgiu.

Foarte mare audiență va fi în tribune. Cred că fi un public care va susține foarte bine echipa. Scopul unui club este să facă performanță la cel mai înalt nivel … și ce e mai frumos pentru o echipă decât să fie campioană în țara ei. Sper să reușim să facem acest lucru pentru a patra oară. Noi suntem obișnuiți ca atunci când câștigăm trofee să fie foarte greu, cu multe emoții, multă muncă, multă transpirație, dar cu atât mai mare va fi bucuria. Să nu uităm că, deși eram în insolvență, am câștigat Cupa României.

Am reușit să facem o schimbare a lotului în vară, am adus 18 jucători. Inspirația cea mai mare a fost când l-am adus pe Dan Petrescu antrenor, care a știut să omogenizeze echipa. Am condus cea mai mare parte a campionatului și acum depinde numai de noi câștigarea titlului. Să nu ne intereseze deloc meciul FCSB-Astra! Am mare încredere în Dan Petrescu și în jucători„, a spus Mureșan la Digi Sport.

Propune altă funcție pentru Dan Petrescu

Președintele CFR-ului a refuzat să răspundă la întrebarea privind prelungirea contractului lui Dan Petrescu, dar a venit cu o variantă surprinzătoare.

 

O asemenea întrebare nu e fair play și nu e bună pentru atmosfera la echipă înainte de ultima etapă. Dar eu propun o reorganizare importantă a clubului și eu pe Dan Petrescu l-aș pune managerul clubului. Să stea 22 de ani precum Ferguson. Nu știu ce rol aș mai avea eu într-o astfel de organizare„, a mai declarat Iuliu Mureșan.

 

dan petrescufc viitorultitluliga 1muresancfr clujiuliu mureșan