A câștigat în fața lui Adrian Mutu și știe motivul pentru care a plecat de fapt de la CFR Cluj: „Jucătorii au tendința să elimine antrenorul crezând că el e răul!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024, ora 18:33,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după umilința din Cupa României. CFR Cluj a pierdut în fața celor de la Corvinul Hunedoara (0-4) și a ratat astfel ultimul obiectiv al sezonului.

Despre plecarea „Briliantului” din Gruia a vorbit și Florin Maxim, antrenorul Corvinului. Tehnicianul român a comentat pe seama acestui subiect precizând și motivul pentru care Mutu a decis să nu mai continue.

„Jucătorii au tendința să elimine antrenorul crezând că el e răul!”

„Am vorbit (n.r. cu Adrian Mutu), dar ce să mai vorbești…?! Am vorbit și cu Bebe Pătrașcu, cu băieții din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în brațe și le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuți după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat.

Din punctul meu de vedere, a făcut o greșeală că și-a dat demisia. El îi atenționase pe jucători și la conferința de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendința să elimine antrenorul crezând că el e răul.

Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experiența lui să-i dai unuia cu pumnul în gură”, a declarat Florin Maxim, potrivit Iamsport.

florin maximadrian mutu