A început războiul! Atac la MM Stoica, înainte de FCSB – Craiova

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat marți, 19 februarie 2019, ora 12:32,

FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni duminică și războiul declarațiilor a început să apară.

După ce patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a oferit o declarație surprinzătoare referitoare la faptul că roș-albaștrii vor termina pe locul 2 și Craiova pe locul 3, Marcel Popescu a ironizat aceste declarații.

Vă spun asta pentru prima dată. Noi o să venim pe locul 2, iar Craiova pe locul 3. Am spus vreodată că noi suntem a doua? Niciodată în 15 ani. Acum o spun. CFR e mai puternică decât noi”, a declarat Gigi Becali 

Reacția lui Marcel Popescu la declarația lui Becali:

Chiar Gigi Becali a zis că locul 2 ar fi o mare performanţă, de ce trebuie să fie lumea surprinsă că îşi doreşte să conserve acest loc 2?„, a fost ironia lui Popescu în cadrul unei emisiuni sportive.

Imagini pentru marcel popescuMarcel Popescu l-a taxat și pe MM Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, după ce acesta a criticat dur arbitrajul din meciul cu Chiajna.

Încerc să dezamorsez fumigenele lansate de unii dintre conducătorii Stelei, cu penalty-uri nedate, punem presiune pe arbitri. La orice decizie banca Stelei explodează, e un protest general al tuturor celor de pe bancă, iar asta nu se poate face aşa, spontan. Explodezi la o decizie, nu la toate. Fiecare să îşi vadă de treaba lui, să nu facă analogie cu arbitrajul de aseară, cu implicarea unor factori externi, că unora le dau penalty-uri, iar altora nu le dau. Presiunea pe care o pune Mihai Stoica… la el cred că e una dintre atribuţiile din fişa postului să pună presiune şi să creeze aceste perdele de fum…„, a mai declarat Marcel Popescu.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 24 februarie de la ora 20:00, iar oficialul „leilor” din Bănie crede că oltenii vor fi sușinuti de 10.000 de suporteri.

Clasamentul Ligii 1 Betano

universitatea craiovafcsbmarcel popesculiga 1 betanoironie