Ce trebuie să facă suporterii pentru a merge pe stadion la EURO 2020! Ministrul Sportului a oferit ultimele detalii

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 06 aprilie 2021, ora 12:07,
Eduard Novak, MTS
Eduard Novak, MTS

Bucureștiul va fi una dintre gazdele turneului final din vara acestui an, iar MTS le-a dat astăzi o veste importantă fanilor care sperau să primească accesul pe Arena Națională!

După ce Ministerul Tineretului și Sportului a anunțat în această dimineață că a aprobat procedura prin care se va permite accesul unui număr restrâns de suporteri pe stadion la EURO 2020, șeful MTS, Eduard Novak, a venit cu un nou set de precizări. Acesta a dezvăluit că fiecare persoană va avea trecută pe bilet ora și data pentru participarea la eveniment, pentru a se evita aglomerația, iar conform UEFA, fiecare fan va trebui să dețină și un carnet prin care să ateste că s-a vindecat de COVID-19 sau că s-a vaccinat.

euro

„Ne dorim sport, mişcare, este un mic câştig în faţa pandemiei. Este cel mai mare eveniment organizat în România şi ne bucurăm că ne alăturăm Budapestei, Moscovei şi Danemarcei să avem spectatori. Conform schemei UEFA, fiecare spectator trebuie să prezinte un certificat că s-a vindecat de Covid sau că s-a vaccinat.

Fiecare bilet va conţine data, ora prezenţei pe stadion, pentru a se evita aglomeraţia. Şi mai este şi varianta de a fi testat la faţa locului. Vor fi filtre, vor fi prezenţi oameni de la UEFA, alături de noi, vor fi vreo 300 de oameni”, a declarat Eduard Novak, potrivit Digi24.

UEFA a oferit ca termen data de 7 aprilie pentru ca fiecare oraş să prezinte scenariul pentru partidele de la EURO 2020. Competiţia este programată să se dispute în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 12 oraşe din 12 ţări europene.

Arena Națională va fi gazda a trei partide din faza grupelor, dar și a unui meci din optimile de finală ale EURO 2020.

  • Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  • Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  • Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • o partidă din optimile de finală (28 iunie, ora 22:00)

Citește și NEWS ALERT | Suporteri pe Arena Națională la meciurile de la EURO 2020! Anunțul MTS

euro 2020Eduard Novakdeclaratiisuporteri stadionmtsrealitatea