A murit o cunoscută culturistă – Tânăra avea 5 copii – Tragedie fără margini în lumea sportului

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 20 octombrie 2023, ora 13:09,
a murit
a murit

Este doliu uriaș în lumea sportului. O tânără culturistă și antrenoare de fitness a murit subit. Ea era mama a 5 copii.
Mamă a cinci copii, descrisă ca o „senzație a internetului”, femeia a murit subit, iar cauza morții rămâne necunoscută.Culturista și antrenoarea de fitness Raechelle Chase – care avea peste 1,4 milioane de urmăritori pe Facebook și care a fost descrisă drept o „senzație pe internet” – a murit subit.Ea era din Auckland (Noua Zeelandă) și avea cinci copii, inclusiv gemeni de șapte ani. Fiica ei cea mare, Anna Chase, a spus că mama ei s-a sacrificat atât de mult pentru a le oferi copiilor o viață interesantă și a reușit să își atingă fiecare obiectiv pe care și l-a propus.

„Ea ne-a susținut, ne-a oferit o inimă bună și a avut întotdeauna cele mai bune sfaturi pentru noi. A fost o femeie plină de ambiție și a inspirat milioane de oameni din întreaga lume”.

În 2011, Raechelle Chase a devenit prima femeie din Noua Zeelanda care s-a calificat la evenimentul de culturism Figure Olympia și a concurat la o serie de întâlniri internaționale, scrie Daily Mail.În ultimul timp, ea apărea pe coperțile revistelor și oferea sfaturi despre nutriție.

 

Raechelle Chaserealitateaa muritrealitatea.net