A spulberat Farul Constanța cu 5-1, dar tot a avut motiv de supărare-Dan Petrescu: „Voi spuneți ce vreți și ne criticați!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 19 mai 2024, ora 08:12,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 2 după ce a câștigat acasă cu 5-1 în fața celor de la Farul Constanța. Dan Petrescu a vorbit după meciul câștigat categoric.

„Bursucul” și-a lăudat elevii, însă a ținut să se plângă de un aspect. Iată la ce s-a referit antrenorul ardelenilor.

„Voi spuneți ce vreți și ne criticați!”

Prima repriză a fost excelentă, jucătorii au intrat montați. Scorul este corect din prima repriză, în a doua, nu.

Echipa a arătat excelent. Este meritul jucătorilor și al celorlalți antrenori care au fost aici. Nu puteam să câștigăm cele trei meciuri dacă nu erau antrenați. Jucătorii au valoare. 

Vom vedea cu ce jucători vom continua. E clar că sunt mulțumit dacă am câștigat trei din trei.

Am avut rezultate fantastice în preliminarii, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu buget mai mic și ne-au eliminat. Voi spuneți ce vreți și ne criticați. Dacă pierdem cu o echipă cu buget mai mic, atunci e rău.

Acum începe munca cea mai grea, vreau să fac un lot competitiv și să am o bancă puternică. Acum, cei titulari sunt foarte buni, dar pe bancă sunt probleme.

Orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut, când jucătorii de valoare au plecat în timpul campionatului.

La anul va fi o luptă incredibilă. Vom lupta pe două fronturi, trebuie să avem un lot puternic”, a declarat Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

dan petrescucfr cluj