„A spus apropiaţilor că e pus la naţională!”. Noi detalii de la negocierile dintre FRF și noul selecționer

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 14:28,
Burleanu
Burleanu

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță nu a reușit să numească nici până acum un înlocuitor pentru Mirel Rădoi, la două luni de când acesta și-a anunțat plecarea!

Șefii de la „Casa Fotbalului” au primit numai refuzuri până în acest moment, astfel că Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au decis să nu dea curs propunerii înaintate de federali. Același deznodământ se poate întâmpla și în cazul lui Ladislau Boloni, care discută deja de mai multe săptămâni cu FRF, însă ezită să dea un răspuns final.

Cu toate acestea, Federația Română de Fotbal a sperat că îl va convinge în cele din urmă pe Dan Petrescu să devină selecționer, după trei săptămâni în care tehnicianul a cerut timp de gândire. Această turnură l-a surprins pe MM Stoica, care consideră că altul este adevăratul motiv pentru care „Bursucul” nu a mai ajuns la națională, asta deși își anunțase deja apropiații că îi va lua locul lui Rădoi.

„Nu era adevărul ăla. Din moment ce a spus apropiaţilor că e pus la naţională, asta e. Da, a declarat asta, dar nu înseamnă că aflăm adevărul”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Citește și Boloni, din nou la negocieri! Antrenorul s-a întors la Bucureşti

dan petrescudeclaratiiechipa nationalaromaniamihai stoicafrf