AC Milan i-a stabilit viitorul lui Tătărușanu! Ce se întâmplă cu portarul român din sezonul viitor

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 13:10,
Tatarusanu, sursa foto- Profimedia Images
Tatarusanu, sursa foto- Profimedia Images

Italienii au dezvăluit ce urmează pentru fostul portar al echipei naționale a României la actualul său club! 

După un început mai puțin reușit în poarta milanezilor, Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a reușit în cele din urmă să îi impresioneze pe italieni, care l-au lăudat pe acesta pentru evoluțiile sale. Titularizat în cinci rânduri în poarta „rossonerilor” de către Stefano Pioli, românul a fost în cea mai mare a timpului rezerva lui Gianluigi Donarrumma, care va pleca însă de la AC Milan în această vară.

Potrivit presei din peninsulă, Tătărușanu va rămâne însă portarul de rezervă al vicecampioanei Italiei și din sezonul următor, în ciuda plecării goalkeeper-ului numărul unu din poarta Milanului. Concret, Mike Maignan, adus în această vară de la Lille, contra sumei de 13 milioane de euro, va fi alesul lui Stefano Pioli.

Sursa foto- AC Milan/ Facebook

Goalkeeper-ul român în vârstă de 35 de ani a fost folosit în ultimul sezon doar într-un meci din Serie A, în două partide din grupele Europa League și în ultimele două partide de Cupă ale milanezilor, cu Torino și Inter Milano.

500.000 de euro au plătit italienii celor de la Olympique Lyon în luna septembrie a anului trecut pentru transferul lui Ciprian Tătărușanu pe San Siro.

Citește și CIPRIAN TĂTĂRUȘANU AR PUTEA PLECA DE LA AC MILAN. CE A SCRIS PRESA DIN ITALIA

serie arealitateaac milanTătărușanu