SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Achizițiile lui Dinamo, făcute praf de un fost manager al alb-roșilor: „Praf în ochii fanilor”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 07 septembrie 2021, ora 10:37,
DINAMO
DINAMO

Dinamo a reușit să scape de interdicția la transferuri și i-a adus pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu.

Cu toate acestea, Dinu Gheorghe, fostul manager al lui Dinamo a criticat campania de achiziții a clubului din Ștefan cel Mare. Fostul oficial a declarat că toți acești jucători nu valorează cât Paul Anton, mijlocaș care și-a reziliat amiabil contractul cu Dinamo.

Mă întristează povestea asta…ce transferuri?! Atâta fericire, mulțumire. Puțină modestie. Mamă, ce jucători s-au adus! Păi, ce? Pe cine pot conta ei? Spun că vor rupe gura târgului de cum vor intra în teren, cu FCSB! Păi, nu au jucat de trei – patru luni. Nica nu a jucat de un an și jumătate…Spun că uitați ce facem noi, dar e praf în ochii fanilor dinamoviști.

Ei și-au completat un lot. Torje nu mai e cel din urmă, nu știu cât de bine mai stă fizic. Popa nu s-a impus pe la vreo trei echipe. Popa e peste Rici Grigore? Hai să ne gândim și financiar!

Matei în două – trei săptămâni poate juca, Itu poate evolua, mi se pare că CFR i-a dat drumul prea repede! Ivanovski ratează foarte mult…eu l-aș forța tot pe Moldoveanu. O medie de 5.000 de euro. Toți cei de pe listă o să-i coste cam 40.000 de euro lunar.

Să aducă doi jucători de nivelul lui Sorescu și atunci să-și dea cu cărămida în piept. Ei l-au pierdut pe Anton, un fotbalist exponențial, și cei toți aduși la un loc nu fac cât Anton” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Dinu Gheorghe a fost manager general la Dinamo în 2015, funcție ocupată de la finalul lui aprilie și până la 20 august. Acesta a mai lucrat de-a lungul timpului la Rapid, Astra Giurgiu sau FC Braşov.

Citește și SOARTA LUI SORESCU A FOST DECISĂ! CE URMEAZĂ PENTRU CĂPITANUL LUI DINAMO DUPĂ OFERTA FCSB-ULUI

constantin nicadinu gheorgheMirko Ivanovskifotbalrealitateagabriel torjetransferurirăzvan popacosmin mateiplamen iliev