Acționarul Rapidului și-a făcut planurile: „Vreau să preiau tot clubul! Mihai Iosif va rămâne secund”

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 16:37,

Acționarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a vorbit despre problemele cu care se confruntă clubul din Giulești.

Victor Angelescu a declarat că în zilele următoare va numi un antrenor principal, iar Mihai Iosif va face parte din stafful tehnic al echipei.

”Am avut o discuție cu Mihai Iosif și sigur va rămâne în stafful primei echipe. Rămâne la prima echipă indiferent de ce va întâmpla, dar din postura de secund. Merită acest lucru, a mai fost și merită să rămână la prima echipă. Vreau cât mai repede, să sperăm în câteva zile că vom numi noul antrenor.”  a declarat acționarul Rapidului pentru ProSport.

Victor Angelescu a declarat că Liviu Goncea nu mai susține financiar clubul. Acesta a spus că se gândește să preia acțiunile lui Goncea.

„În momentul de față vreau să preiau tot clubul, pentru că celălalt acționar de câteva luni de zile nu mai vine cu bani. Nu pot să rezolv cu restanțele decât după ce iau clubul, nu pot să rezolv eu toate problemele când am jumătate de club. Să sperăm că în câteva săptămâni se va rezolva această problemă” a declarat Angelescu pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | Răspunsul Ioanei Gheorghe, la comunicatul lui Paul Neagu: “Nu are nici o legătura cu realitatea”

„Trebuia să pună banii pentru sezonul în curs și au trecut deja trei, patru luni. Acum înțeleg că vrea să iasă, ne jucăm de-a clubul de fotbal. Sunt deranjat pentru că la începutul sezonului am avut o întâlnire cu partenerul meu. Am spus foarte clar că nu se pune problema să nu punem banii, să formăm bugetul, care s-a micșorat puțin. Nu mai e 2.5 milioane de euro, e 1.8 milioane.”

SURSA FOTO: FC Rapid

„A fost totul bine și frumos, până când, după două luni, a zis că vrea să iasă. Asta e, o să preluăm clubul și o să rezolvăm problema. În momentul de față vreau să preiau tot clubul ca să rezolv din probleme financiare. După care, poate în Liga 1, nu am puterea financiară să susțin singur echipa. Ca să facem o echipă importantă la Rapid, nu aș spune nu să vină cineva să ia din pachetul de acțiuni” a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată.

Citește și EXCLUSIV | Un fost fotbalist de națională mizează pe expertul promovărilor în bătălia pentru Liga 1: “E atuul lor”

 

 

victor angelescurealitatearapid bucurestiLiviu Goncealiga 2
Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020

romania-anglia-start-1400×934

De ce nu a ajuns Mircea Rednic selecţioner: ,,Numai stelişti sunt puşi! E acolo un om care le ştie pe toate”